Open podium Kids

Geef je op voor het open podium in Wamel!

Op zondagmiddag 15 december om 15.00 uur organiseert Harmonie Koningin Wilhelmina in Wamel een open podium voor jongeren die een muziekinstrument bespelen. Voorafgaand aan het open podium kun je vanaf 14.00 uur verschillende instrumenten uit proberen onder begeleiding van docenten en/of leden van het orkest.

Kids open podium

Wil je graag eens echt optreden voor publiek en laten horen waar je thuis en op muziekles zo hard voor oefent? Geef je dan op voor dit open podium! Tijdens het open podium mag je één of twee muziekstukken ten gehore brengen aan familie, vriendjes en vriendinnetjes en ander publiek. Dit muziekstuk kun je thuis instuderen en/of samen met de muziekdocent. Leden van de harmonie kunnen jouw stuk ook begeleiden indien gewenst.  Het maakt niet uit welk instrument je bespeelt of hoelang je al speelt.

En als je altijd al een keer met meerdere mensen samen wil spelen, dan kan dat ook. Er zijn diverse mensen uit het grote orkest die dit met jou willen doen! Wij nemen nadat je je hebt opgegeven contact op met jou of je ouders/verzorgers.

Het podium is bedoeld voor kinderen die in West Maas en Waal wonen, naar school gaan of muziekles volgen.

Uitproberen van diverse instrumenten

Speel je nog geen instrument, maar wil je zelf zien hoeveel plezier het spelen van een instrument je kan geven en wil je verschillende instrumenten uitproberen? Kom dan kijken op zondagmiddag 15 december vanaf 14.00 uur in het VTC in Wamel ( start open podium om 15.00 uur). Je kunt onder begeleiding van een docent of lid van ons orkest heel veel verschillende instrumenten uitproberen. De toegang is gratis evenals het meedoen!

Opgeven voor het uitproberen van instrumenten is niet verplicht, opgeven voor het open podium wel: opgeven kan door een mail te sturen aan anouk_van_rossum@hotmail.com