125 jaar Harmonie Koningin Wilhelmina Wamel

Jubileumconcert op zaterdagavond 25 juni in het VTC

Harmonie Koningin Wilhelmina uit Wamel viert op zaterdagavond 25 juni haar 125-jarig bestaan met een re√ľnie en concert. En dat niet alleen: ook Willem van Zee is dit jaar 25 jaar dirigent van HKW. We prijzen ons gelukkig: we zijn een gezonde vereniging met een geweldige dirigent met wie we nog steeds en hopelijk nog vele jaren volop voor de muziek gaan.

We zouden het heel erg fijn vinden om dit jubileum met zoveel mogelijk oud-leden en andere belangstellenden te vieren en samen herinneringen op te halen. We nodigen jullie bij deze van harte uit voor deze feestelijke avond.

De avond vindt plaats in het VTC in Wamel (Clarissenstraat 2). Om 18.30 uur gaan de deuren open en kan iedereen vast een kijkje nemen bij onze kleine expositie over 125 jaar HKW. Tussen 19 en 20 uur is er een feestelijke ontvangst met volop gelegenheid om elkaar weer in vertrouwde omgeving te ontmoeten. Om 20 uur begint ons jubileumconcert. Het programma bestaat uit de favoriete stukken van het orkest, Willem en Wamelse jubilerende bruidsparen. Na het concert is iedereen uiteraard van harte welkom aan de bar. De toegang is gratis.

Aanmelden kan via secretaris@harmonie-wamel.nl. Maar ook zonder aanmelding is iedereen van harte welkom.

Zie hier nog enkele fotos, van 1898 tot nu!